Artikler

I de seneste år har jeg haft noget nær 400 artikler på tryk i mere end 15 forskellige medier,
heriblandt Børsen, Digital Foto, Helse, Jyllands-Posten, MetroXpress, Politiken og Rejsemagasinet Vagabond
samt flere udenlandske blade og magasiner. Jeg har også leveret billeder til mere end 1.500 artikler
i fagblade, dagblade, ugeblade, magasiner, bøger o.s.v.

Herunder ses nogle udvalge eksempler.

Digital Foto / Find motivet i hverdagen
Billedet til venstre ses på det første opslag i en 8-siders feature med gode tips og tricks til fotografering i daglidagen. Billedet blev skudt i New York under en voldsom hedebølge.
Artiklen blev skrevet til Skandinaviens største digitale fotomagasin, Digital Foto. Til dette magasin har jeg typisk skrevet anmeldelser, tests, how-to artikler og kurser samt de lange feature-artikler, såsom denne om hverdags-fotografering, og det er efterhånden blevet til flere end 125 artikler.
Digital Foto udkommer i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Pensionskassen / Jordemoder på Sri Lanka
Den danske jordemoder Pia Thorsø Sørensen var udsendt for Læger uden Grænser til Sri Lanka, hvor hun i en periode levede og arbejdede tæt ved byen Madhu ved våbenstilstandslinjen.
Læger uden Grænser i Danmark havde bedt mig lave en reportage, så jeg fulgte hende derfor i ti dage, desværre meget kortere tid end oprindeligt planlagt. Vi blev nemlig begge to ramt af dengue-feber og overflyttet fra det nordlige Sri Lanka til hovedstaden Colombo på den sydlige del af øen, hvor vi tilbragte otte dage på hospitalet, men der var dog tilstrækkeligt materiale til denne artikel i PKA-bladet Pensionskassen.

Helse / Man skal se det, før man tror det
En artikel om de frivillige øjenlæger, som med jævne mellemrum flyver til flygtningelejrene i Østafrika for at behandle ældre mennesker med grå stær og andre øjensygdomme.
Operationerne bliver udført under meget simple forhold, nemlig i almindelige træskure under den bagende sol, men alligevel er succes-raten høj, og mange af de ældre flygtninge får et bedre syn, og dermed også en højere livskvalitet i flygtningelejren.
Billederne er skudt i Afrikas (og verdens) næststørste flygtningelejr, den kenyanske flygtningelejr Hagadera, som ligger få kilometer fra grænsen til Somalia.